Vés al contingut

Cent parelles lingüístiques es posen en marxa a Girona

Ahir es va fer l'acte de presentació a l'Espai Cívic Mercadal
IMG-20241014-WA0045_1728977974.jpg
15/10/2024
Girona

Ahir es va presentar una nova edició del Voluntariat per la llengua a Girona ciutat. Una cinquantena de voluntaris i aprenents es van reunir a la sala d'actes de l'Espai Cívic Mercadal per conèixer la seva parella lingüística. També hi van assistir algunes parelles lingüístiques que continuen del curs passat. Aprenents que estudien català i volen millorar la fluïdesa es trobaran amb persones voluntàries que dediquen una hora a la setmana del seu temps lliure a conversar en català. Aquesta nova edició comença amb 100 parelles lingüístiques, que s'aniran incrementant a mesura que avanci el curs, ja que es van fent parelles durant tot l'any. Els participants es van mostrar molt contents de poder fer les trobades i gaudir d'estones de conversa.

Деякі кредитні картки https://cardlimit.in.ua/z-keshbekom/ пропонують пільговий період до 50 днів без нарахування відсотків.

A banda de conèixer la parella lingüística, els assistents van descobrir els avantatges i descomptes que els ofereixen establiments i entitats que col·laboren en el programa. D'aquesta manera es vol incentivar les parelles a fer activitats durant les trobades, com ara visitar museus o anar al teatre. També van conèixer un munt de recursos que tenen a la seva disposició per si els volen utilitzar durant les trobades. Aprofitant que es commemoren els 50 anys de la mort d'Aurora Bertrana, se'ls va donar un exemplar del Llegir per parlar, llegir per aprendre dedicat a l'autora gironina.

Гроші надходять на вашу карту https://creditloan.net.ua/bez-roboty/ одразу після підтвердження кредиту.

El Voluntariat per la llengua a Girona també es duu a terme en diversos àmbits específics, com ara el sanitari, amb parelles lingüístiques al geriàtric Maria Gay, que ja fa més de deu anys que participa en el programa.

Aquest centenar de parelles lingüístiques comencen les trobades que els portaran a compartir hores de conversa en català.