Vés al contingut

Quatre establiments col·laboradors nous del barri de Ponent de Granollers

Jano, Henzo by Laura, Cerámicas Poniente i Retolem facilitaran la pràctica del català als clients i aprenents de la llengua
Henko by Laura_1728914153.jpg
14/10/2024
Granollers

Jano (c. de Ramon Llull, 53), Henzo by Laura (c. de Ponent, 51), Cerámicas Poniente (c. de Ponent, 61) i Retolem (c. de Ponent, 49) s’han adherit com a establiments col·laboradors del Voluntariat per la llengua per ajudar les persones que estan aprenent català a practicar-lo si van al comerç.

Jano:

Henzo by Laura:

Cerámicas Poniente:

Retolem:

Els establiments adherits s'identifiquen per un adhesiu que es penja en un lloc visible de l'establiment. D'aquesta manera, els aprenents que els costa un xic de parlar en català i alumnes dels cursos saben que en aquests establiments els ajudaran a expressar-se en català, encara que el parlin amb dificultat, perquè han adquirit el compromís de garantir que les persones que vagin a l'establiment trobaran facilitats per expressar-se i ser ateses en català; els ajudaran a guanyar fluïdesa en situacions quotidianes.

Les adreces de tots els establiments participants en el VxL es poden consultar per municipis a: https://www.vxl.cat/establiments

Si un establiment vol adherir-se al programa, pot contactar amb el Servei Local de Català de Granollers mitjançat l'adreça electrònica granollers@cpnl.cat o per telèfon al 634 757 138.

Arreu de Catalunya, els establiments col·laboradors són gairebé 5.000 i n'hi ha de tota classe: bars, restaurants, botigues de roba, sabateries, centres d'estètica, etc. Comerços on poden atendre en català i així ajudar a practicar-lo a tothom que l'estigui estudiant o que, tot i no ser alumne de cap curs del CPNL, vulgui millorar la seva fluïdesa i perdre la vergonya a usar el català en públic.