Vés al contingut

El Centre de Normalització Lingüística de Badalona i Sant Adrià inaugura el curs 2024-2025

El Casal de Cultura de Sant Adrià va acollir unes 200 persones per celebrar l'inici del curs 2024-2025 del CNL de Badalona i Sant Adrià
PXL_20241009_170553997.MP (1)_1728570611.jpg
10/10/2024
Badalona

El Casal de Cultura de Sant Adrià va ser l'escenari de la inauguració del curs 2024-2025 del Centre de Normalització Lingüística (CNL) de Badalona i Sant Adrià, celebrat el dimecres 9 d'octubre. L'esdeveniment va reunir unes 200 persones, entre personal del centre, alumnes i participants del programa Voluntariat per la llengua (VxL), per donar el toc d'inici d'un nou curs ple d'activitats i propostes per a l'aprenentatge i ús del català.

Durant el primer trimestre, el CNL ha ofert un total de 47 cursos, complementats per una àmplia oferta d'activitats pensades per reforçar la pràctica del català fora de l'aula, d'entre les quals destaquen el Cor Veus del Mar, les Tertúlies virtuals, el Punt de Trobada, Llença't (Practica el català des de Bàsic 1) i els clubs de lectura, que continuen sent eines claus per fomentar l'ús del català.

Отримайте гроші в потрібний момент без зайвих процедур, кредит без контактних осіб на карту без зайвих документів.

L'acte va incloure la projecció d'un vídeo de les activitats amb alumnat més destacades de l'any i alguns alumnes i membres del VxL van compartir les seves experiències amb el CNL i el català a dalt de l'escenari i van animar els assistents a seguir amb l'aprenentatge de la llengua. La regidora d'Educació i Polítiques d'igualtat de Sant Adrià de Besòs, Paula Dieste, va intervenir també en aquesta línia, subratllant la importància de parlar català i compartint la seva experiència personal amb la llengua.

Un dels moments més esperats de l'acte va ser l'espectacle de màgia a càrrec d'Eduard Juanola que, amb uns trucs sorprenents va deixar el públic bocabadat i va aportar un toc especial de diversió a la celebració.

Займ онлайн и кредит безработным на карту в Украине – удобно и доступно. Погашение частями помогает снизить общую сумму выплат.

Per acabar l'acte, la directora del CNL, Emma Giménez, va fer els agraïments finals i va donar pas a l'estrena de la cançó del CNL No deixem d'avançar, escrita pel tècnic Oriol Cuadras, que tots els assistents van cantar conjuntament.