Vés al contingut

La Coordinadora de Grups de Cultura Popular de Terrassa s’adhereix al Voluntariat per la llengua

El VxL ja compta amb 5 entitats col·laboradores a Terrassa
2024 adh VXL coord cult pop _1728385592.jpeg
08/10/2024
Terrassa

Amb la signatura de l'adhesió al programa Voluntariat per la llengua, la Coordinadora contribueix al foment de l'ús de la llengua, de la cohesió social i del coneixement de la cultura i l'activitat social de Catalunya.

La Coordinadora i el Centre de Normalització Lingüística de Terrassa i Rubí col·laboraran en diverses actuacions per facilitar l'ús de la llengua entre els aprenents i per difondre les activitats dels grups de cultura popular de Terrassa entre l'alumnat dels cursos de català i els integrants del programa del Voluntariat per la llengua.

Entitats i establiments

El programa Voluntariat per la llengua ja compta a Terrassa amb 5 entitats col·laboradores, mica en mica les entitats coneixen el programa i s'hi van adherint.

На курсах англійської, де є корпоративна англійська, часто використовуються аудіоматеріали для поліпшення навичок сприйняття на слух.

Pel que fa als establiments, Terrassa té una bona xarxa d'establiments comercials adherits al programa, actualment prop de 130.

Tant els establiments comercials com les entitats de la ciutat que s'han adherit al VxL es comprometen a vetllar per l'ús del català en l'atenció al públic i facilitar que les persones que participen en el programa puguin practicar-lo. És a dir, garanteixen que les persones que vagin a l'establiment trobaran facilitats per expressar-se i ser ateses en català, encara que el parlin amb dificultat.

En aquests enllaços, podeu conèixer els comerços i les entitats de Terrassa.