Vés al contingut

Comença una nova edició del VxL virtual al CNL de Girona

Una vintena de participants van assistir el 7 d’octubre a la trobada inicial de la modalitat virtual del VxL
vxlvirtualweb_1728385044.png
08/10/2024
Girona

Una trobada feta el 7 d'octubre ha servit per donar la benvinguda a les persones que participen per primera vegada al Voluntariat per la Llengua (VxL) en modalitat virtual, així com per explicar el funcionament de les parelles lingüístiques a distància. Voluntaris i aprenents, que es van connectar des de llocs com París, Alemanya, França, Itàlia, el Vendrell, la Bisbal, Quart o Girona, van conèixer el funcionament del programa i els avantatges que els proporciona el carnet del VxL. A més, la trobada va servir per difondre alguns dels recursos que les parelles lingüístiques tenen a l'abast per utilitzar en les converses. Alguns participants veterans van compartir la seva experiència amb els nous voluntaris i aprenents.

Безотказный украинский кредит без комиссии – это надежный способ получить финансовую помощь без долгих ожиданий.

Aquesta edició del VxL virtual al CNL de Girona comença amb una cinquantena de parelles lingüístiques constituïdes, xifra que anirà augmentant, ja que el programa funciona durant tot l'any.

La modalitat virtual del Voluntariat per la llengua (VxL), en marxa des de l'any 2017, es basa en la creació de parelles lingüístiques formades per un voluntari o voluntària, que parla català fluidament, i un aprenent o aprenenta, que en té coneixements bàsics i vol adquirir fluïdesa a l'hora de parlar-lo. Les trobades es fan per videotrucada.

Оформите кредит https://cashcredit.in.ua/dengi-do-zp/ и получите деньги на карту в тот же день. Срочное получение на счет.