Vés al contingut

El Museu Molí Paperer de Capellades s’adhereix al Voluntariat per la llengua

L’equipament ofereix descomptes a l’alumnat i participants del Voluntariat per la llengua 
1727866194427_1727942708.jpg
03/10/2024
Manresa

El CNL Montserrat i el Museu Molí Paperer de Capellades col·laboren per fer arribar la llengua i la cultura als participants del programa Voluntariat per la llengua (VxL).

Amb aquesta adhesió, l'equipament cultural es compromet en el foment de l'ús de la llengua, de la cohesió social i del coneixement de la cultura i l'activitat social de Catalunya. A més, ofereix un 2x1 en l'entrada general al museu per als participants en el VxL i per als alumnes del CNL Montserrat.

El museu està ubicat a l'antic molí paperer de la població de Capellades. Conserva l'estructura pròpia dels molins del segle XVIII i representa tota una experiència visitar-lo. L'equipament ofereix visites guiades i tallers de fabricació de paper a mà. A part de conèixer la història, el lloc i el procés d'elaboració del paper, el visitant pot viure i experimentar de primera mà el procés de fabricar-ne de forma artesanal.

Per beneficiar-se dels avantatges només cal presentar el carnet d'estudiant de català del CNL Montserrat o el del Voluntariat per la llengua.

Podeu consultar tots els avantatges culturals al web del CNL o al web del VxL.