Vés al contingut

4 establiments de Granollers renoven l'adhesió del Voluntariat per la llengua

Farmàcia Olivet, Carnisseria Parera, La Fusta i Carnisseria Joel, amb el Voluntariat per la llengua de Granollers
Farmàcia Olivet_1727780450.jpg
01/10/2024
Granollers

Farmàcia Olivet (situada al carrer Roger de Flor, 119), La Fusta (c. Roger de Flor, 87), Carnisseria Joel (c. Roger de Flor, 75) i Carnisseria Parera (al carrer Navarra, 75) renoven l'adhesió del Voluntariat per la llengua durant dos anys més.

Carnisseria Joel:

La Fusta:

Carnisseria Parera:

Els establiments adherits s'identifiquen per un adhesiu que es penja en un lloc visible de l'establiment. D'aquesta manera, els aprenents que els costa un xic de parlar en català i alumnes dels cursos saben que en aquests establiments els ajudaran a expressar-se en català, encara que el parlin amb dificultat, perquè han adquirit el compromís de garantir que les persones que vagin a l'establiment trobaran facilitats per expressar-se i ser ateses en català; els ajudaran a guanyar fluïdesa en situacions quotidianes.

Les adreces de tots els establiments participants en el VxL es poden consultar per municipis a: https://www.vxl.cat/establiments

Si el vostre establiment vol adherir-se al programa, contacteu amb el Servei Local de Català de Granollers mitjançat l'adreça electrònica granollers@cpnl.cat o per telèfon al 634 757 138.

Arreu de Catalunya els establiments col·laboradors són gairebé 5.000, n'hi ha de tota classe: bars, restaurants, botigues de roba, sabateries, centres d'estètica, etc. Comerços on poden atendre en català i així ajudar a practicar-lo a tothom que l'estigui estudiant o que, tot i no ser alumne de cap curs del CPNL, vulgui millorar la seva fluïdesa i perdre la vergonya a usar el català en públic.