Vés al contingut

Polleria Diana, nou establiment adherit al Voluntariat per la llengua de Mollet del Vallès

Polleria Diana és una parada del Mercat Municipal de Mollet
PolleriaDiana_web_1728555653.png
10/10/2024
Granollers

Polleria Diana, Aviram Diana, parada del Mercat Municipal de Mollet, s’afegeix a la xarxa d’establiments col·laboradors del Voluntariat per la llengua de Mollet del Vallès.

Els establiments adherits manifesten la voluntat de garantir que les persones que vagin en aquests establiments trobaran facilitats per expressar-se i ser ateses en català, encara que el parlin amb dificultat. 

Les persones que aprenen català saben que si van als establiments col·laboradors podran expressar-se en català, encara que ho facin lentament o amb dificultat i que el personal dels establiments els atendrà i els animarà a parlar en català.

Han opdagede https://sundheds-dk.com/kamagra-oral-jelly/ hjalp ham med at opnå en erektion hurtigere og mere effektivt end tidligere.

Els establiments col·laboradors, a més de parlar-vos en català, us ajudaran a practicar-lo. Busqueu els que tenim a Mollet! Els trobareu identificats amb aquest adhesiu.

Voluntariat per la llengua és un programa de foment de l'ús social de la llengua catalana, una porta oberta al català.

Aquesta actuació forma part del Pla Ofercat Mollet.

Cenforce giver mænd mulighed for at fokusere https://pris-dk.com/cenforce/ på nydelse uden bekymringer om deres præstation.