Vés al contingut

Fruita seca Orellana - Frutos Secos Orellana, primer comerç que s'adhereix al Voluntariat aquest curs!

La botiga “Frutos secos Ike”  troba relleu i recuperem un comerç amic
Fruita Seca 1_1727434364.jpeg
27/09/2024
Granollers

L'Ike, que és com tothom coneix la Gertrudis, mestressa del comerç de fruita seca, dolços i llaminadures del carrer Major de Montornès, es jubilava i tothom al poble estava entristit pel tancament, a finals de gener, d'un comerç tan emblemàtic del municipi.

El tancament va arribar i durant uns mesos la botiga va romandre amb les persianes tancades, però a finals d'agost es van tornar a aixecar. Aquest comerç ha trobat un relleu de la mà de la Jésica i la Gisela. La Jésica Ibáñez explica que un dia va passar per davant  de la botiga i va conversar amb l’Ike sobre la seva futura jubilació. A l’Ike li sabia molt de greu que el seu comerç de tants i tants anys no continués obert. Això va fer rumiar la Jésica i, després de parlar-ho amb la família, ella i la seva germana Gisela van decidir que tirarien endavant amb el negoci. De manera que van començar els tràmits i tot va anar rodat. Jésica explica que la resposta de la població ha estat fantàstica, que passa molta gent per la botiga i que tothom les felicita per la seva empenta i decisió.

Frutos Secos Ike era un comerç adherit al Voluntariat per la llengua, ara en aquesta nova etapa com a Frutos Secos Orellana - Fruita Seca Orellana ho continuarà sent. Alumnes de català i participants en el Voluntariat continuen tenint un comerç amic on, si abans trobaven la dinàmica i alegre Ike, ara trobaran les amables i somrients Jésica i Gisela, que els ho posaran fàcil per parlar en català.

Des d'aquí donem les gràcies a la Jésica i a la Gisela per haver-se unit a la família dels comerços adherits al Voluntariat, que són, sobretot, comerços amics.