Vés al contingut

L'empresa Fills de Moretó de Mollet del Vallès renova la seva adhesió al Voluntariat per la llengua

Fills de Moretó, SA fa costat al Voluntariat per la llengua des de l’any 2008
Farinera Moretó_1725011924.png
02/09/2024
Granollers

Fills de Moretó, SA o, com es coneix popularment, la Farinera Moretó, ha estat una de les primeres empreses adherides a la xarxa del Voluntariat per la llengua de Mollet del Vallès i tal com va expressar Joan Moretó Reventós en un article publicat en el blog del Voluntariat per la llengua, la Farineta Moretó defensa la llengua des de l'empresa. L'any 2008 va acollir una de les sortides amb els alumnes i les parelles lingüístiques.

El suport de les empreses i organismes al programa Voluntariat per la llengua pretén impulsar l'ús de la llengua i afavorir-ne la presència normal en la vida social, com un element de qualitat i una garantia de bon servei a la ciutadania. L'objectiu de les empreses que hi estan adherides és que ofereixin la millora del nivell de català oral al seu personal i guanyin en competitivitat, qualitat de servei i arrelament amb l'entorn immediat. L'empresa Fills de Moretó, SA n'és un bon exemple.

Voluntariat per la llengua és un programa de foment de l'ús social de la llengua catalana, una porta oberta al català. T’hi afegeixes?