Vés al contingut

Busquem persones voluntàries amb ganes de xerrar aquest estiu!

El Voluntariat per la llengua continua la seva activitat de manera ininterrompuda, també a l'estiu
Vxlestiu2024_1720790806.png
15/07/2024

Durant els mesos d'estiu molts alumnes dels cursos de català aprofiten que no tenen classe per participar al Voluntariat per la llengua, ja que amb una hora de conversa a la setmana poden practicar la llengua i guanyar confiança a l'hora de parlar. Les persones aprenentes tenen coneixements bàsics de català i es volen llançar a parlar-lo en un context real i distès amb converses amb el voluntari, no es tracta d'una classe.

Per fer aquestes trobades necessitem persones voluntàries disposades a oferir una hora del seu temps per conversar en català, no s'ha de tenir un títol específic ni un nivell, només cal parlar amb fluïdesa català i estar disposat a quedar una hora a la setmana; si alguna setmana no podeu quedar perquè un dels dos és fora, es poden finalitzar les trobades després de l'estiu. Les trobades del VxL permeten que persones de diferents procedències parlin en català i afavoreixen l'intercanvi cultural, alhora que es fan noves amistats i es passa una estona agradable xerrant.

Si estàs interessat a participar en el programa, pots contactar amb el 677 07 31 97 (també per WhatsApp) o escriure un correu electrònic a vxl.heura@cpnl.cat.

Pots llegir més informació sobre el programa clicant aquest enllaç: http://www.vxl.cat

T'hi esperem!