Vés al contingut

Entenem Santa Coloma LGTBIQ+, nova entitat col·laboradora del VxL a Santa Coloma de Gramenet

Entenem Santa Coloma LGTBIQ+ s'incorpora a la xarxa d'entitats i establiments col·laboradors del Voluntariat per la llengua
0_entenem web_1720605863.png
10/07/2024

La nova entitat col·laboradora del Voluntariat per la llengua, Entenem Santa Coloma LGTBIQ+ neix al maig de 2016 a Santa Coloma de Gramenet per fer visible el col·lectiu LGTBIQ+ a la nostra ciutat. Des de llavors, a través de xerrades, concerts, presentacions, exposicions i totes les idees que se'ls ocorren, treballen constantment i sense ànim de lucre per als veïns i veïnes de Santa Coloma i els seus drets.

Les entitats col·laboradores contribueixen al foment de l'ús de la llengua, de la cohesió social i del coneixement de la cultura i l'activitat social de Catalunya amb la seva implicació en el programa. Faciliten que els aprenents del programa siguin atesos i s'expressin en català, encara que el parlin amb dificultat. Així mateix, enriqueixen les trobades de les parelles lingüístiques oferint-los activitats o organitzant-ne en col·laboració amb el Consorci per a la Normalització Lingüística.

A més d'entitats, també comptem amb la participació d'establiments col·laboradors en el programa Voluntariat per la Llengua. Clicant l'enllaç següent podreu veure'n el llistat.