Vés al contingut

El Servei de Català i la FISC organitzen partides de Scrabble a Vilanova

L'activitat lúdica "Tarda de joc. Tarda de Scrabble" forma part de les Festes de Sant Pere
ScrabbleFSP_VG_1720166617.png
05/07/2024

El Servei de Català del Garraf i de Vilanova i la Geltrú, conjuntament amb la Federació Internacional de Scrabble en Català (FISC), van col·laborar per primera vegada amb una activitat lúdica: "Tarda de joc. Tarda de Scrabble", dins del programa d'activitats de les Festes de Sant Pere que organitza la Confraria de Pescadors de Vilanova.

La sala d'actes del Pòsit de Pescadors de Vilanova va acollir una vintena de persones amb moltes ganes de passar una bona estona jugant amb els taulers de Scrabble per formar paraules en català.

Festes de Sant Pere

Aquesta activitat formava part del programa d'actes de les Festes de Sant Pere d'enguany i tothom hi estava convidat: petits i grans, iniciats o no iniciats. Es tractava de jugar amb la llengua i de posar a prova l'enginy i l'estratègia de cadascú jugant amb les paraules que s'aconseguissin formar en els taulers de Scrabble en català.

Hi van participar famílies i persones que durant el curs també assisteixen a les trobades de Scrabble que cada quinze dies es fan a l'AE Talaia, entitat adherida al Voluntariat per la llengua (VxL).

La conducció de les partides va comptar amb el suport dels membres de la FISC i del Servei de Català, s'hi va jugar més d'una ronda i els més petits també van gaudir jugant amb un tauler gegant que hi havia a la sala.