Vés al contingut

Més de 70 persones a la cloenda dels cursos de català i del Voluntariat per la llengua de Sant Just Desvern

L'escola Tallers de Música i la soprano Soledad Cardoso han amenitzat l'acte amb música en català
IMG-20240621-WA0130_1719991119.jpg
03/07/2024

El Servei Local de Català (SLC) de Sant Just Desvern, del Consorci per a la Normalització Lingüística, ha celebrat el dia 20 de juny la festa de cloenda dels cursos de català i del Voluntariat per la llengua (VxL) a Les Escoles.

L'acte ha comptat amb la presència del regidor d'Educació, Just Fosalva; el coordinador d'ensenyament del Centre de Normalització Lingüística Roses, Oriol Torres; la responsable del SLC, Marta Mussach, i la tècnica de normalització lingüística Irene Sabrià. També hi han assistit alumnes, voluntaris, aprenents i representants d'algunes entitats col·laboradores del VxL.

A l'inici de l'acte han pres la paraula la responsable del SLC, que ha portat el fil conductor de la cloenda, el coordinador Oriol Torres i el regidor Just Fosalva.

Seguidament, han parlat els veritables protagonistes de la cloenda: els alumnes dels cursos i les parelles lingüístiques. En primer lloc, la voluntària Montse Riverola i l'aprenenta Corina Lima han fet la valoració de la seva experiència i, en segon lloc, l'alumna i soprano Soledad Cardoso ha explicat què li ha aportat participar en els cursos de català i ho ha volgut demostrar cantant dues cançons en català, que han emocionat les persones assistents.

L'acte ha finalitzat amb un petit refrigeri al pati de Les Escoles i les cançons que han cantat alumnes i professors de l'escola Tallers de Música.