Vés al contingut

L'Oficina de Català d'Esparreguera celebra la cloenda del curs 2023-2024

L'acte de cloenda ha culminat amb la XV Trobada Gastronòmica Intercultural
ESP_08_Cloenda_1719488983.jpg
27/06/2024

Aquest dimecres, 26 de juny, la sala d'actes de Can Pasqual ha acollit l'acte de cloenda del curs 2023-2024 organitzat per l'Oficina de Català d'Esparreguera, del Consorci per a la Normalització Lingüística (CPNL), un marc que ha servit per a reunir alumnes i participants del Voluntariat per la llengua. La sala d'actes de Can Pasqual ha quedat petita.

Durant l'acte, el regidor de Cultura de l'Ajuntament d'Esparreguera, Juan Jurado, ha destacat el paper del CPNL com a eina imprescindible per a la incorporació de nous catalans al teixit social del nostre país i n'ha valorat enormement la tasca, alhora que s'ha referit al compromís ferm de l'Ajuntament d'Esparreguera amb el català, en paraules seves "el pal de paller de la cohesió social a Catalunya".

Tot seguit, diversos alumnes dels diferents cursos s'han adreçat a l'auditori per a agrair la feina feta i els aprenentatges assolits. D'altra banda, les parelles lingüístiques han relatat l'experiència del Voluntariat per la llengua com una manera de compartir l'amor pel català, que comporta també un gran enriquiment cultural mutu.

Finalment, el director del Centre de Normalització Lingüística Ca n'Ametller, Marc Piera, ha adreçat unes paraules als assistents agraint la tasca feta pels alumnes, els voluntaris i els tècnics de l'Oficina de Català d'Esparreguera i ha aportat dades de la feina feta durant l'any 2023.

L'acte ha continuat al pati de Can Pasqual, amb la XV Trobada Gastronòmica Intercultural, on tothom ha pogut gaudir de plats cuinats de molts llocs del món, una manera de viatjar pel planeta a través de sabors ben diferents tot parlant català amb la resta de convidats.