Vés al contingut

La Pilar i la Montse, des de la Fundació Sanitària Mollet, ens conviden a provar-ho en català

Són la primera parella lingüística que es crea a Mollet en l’àmbit de la salut
MontseIPilar_1719430579.png
26/06/2024

Tant la Pilar, de la Fundació Sanitària Mollet, com la Montse, del CAP de Can Pantiquet, van veure aquesta proposta del Voluntariat per la llengua i s’hi van apuntar:

Si parles en català i vols ajudar un/a company/a de feina que necessita practicar aquesta llengua, o bé si et costa parlar en català i vols guanyar seguretat, el Departament de Salut i el Consorci per a la Normalització Lingüística et convidem a participar en el Voluntariat per la llengua. Hi hauràs de dedicar una hora setmanal durant 10 setmanes.

Tot i que van decidir fer el Voluntariat per la llengua virtualment, segurament podran intercanviar algunes trobades presencials, ja que han descobert que viuen a la mateixa població.

Elles animen més companys a “provar-ho en català” i a apuntar-se al Voluntariat per la llengua en l’àmbit de la salut.

Aquesta és una de les actuacions que s’impulsen conjuntament des de la Fundació Sanitària Mollet i el Servei de Català (CPNL).

El Voluntariat per la llengua (VxL) és un programa impulsat per la Secretaria de Política Lingüística de la Generalitat de Catalunya i gestionat territorialment pel Consorci per a la Normalització lingüística.