Vés al contingut

Els alumnes Bàsic 3 de Sant Andreu de la Barca fan pràctiques lingüístiques als comerços

Aquest trimestre els alumnes han sortit al carrer per parlar en català
SAB_07_PL_B3_juny_2024_1719394647.jpg
26/06/2024

Els alumnes dels dos cursos de nivell Bàsic 3 del Servei Local de Català de Sant Andreu de la Barca, del Consorci per a la Normalització Lingüística, han dut a terme les pràctiques lingüístiques, una activitat de curs que consisteix a visitar 3 establiments col·laboradors del programa Voluntariat per la llengua i mantenir una breu conversa en català amb les persones que els atenen.

Els alumnes, un cop feta l'activitat, coincideixen a destacar que la pràctica els ha anat molt bé, comenten el fet que han pogut mantenir les converses en català, la bona acollida per part dels comerciants i en fan, en general, una valoració molt positiva. Han pogut conèixer els comerços i els comerciants locals i han pogut utilitzar el que han après a classe en un entorn comunicatiu real, cosa que ha estat enriquidora i estimulant.  

A Sant Andreu de la Barca hi ha en aquests moments al voltant d'un centenar d'establiments adherits al programa Voluntariat per la llengua que garanteixen l'ús social de la llengua catalana.