Vés al contingut

Més de 60 persones a la cloenda dels cursos de català i del Voluntariat per la llengua d’Olesa de Montserrat

El mag Juanola ha amenitzat l'acte amb l'espectacle "Quan parles fas màgia"
OdM_03_Cloenda_1718969441.jpg
21/06/2024
Molins de Rei

L'Oficina de Català (OC) d'Olesa de Montserrat, del Consorci per a la Normalització Lingüística, ha celebrat el dia 13 de juny la festa de cloenda dels cursos de català i del Voluntariat per la llengua (VxL) al Centre Cultural Cal Puigjaner.

L'acte ha comptat amb la presència de la regidora d'Educació i Infància, Anna Valero; el director del Centre de Normalització Lingüística Ca n'Ametller, Marc Piera; la responsable de l'OC, Assumpta Soler, i la tècnica de normalització lingüística Lluïsa Boada. També hi han assistit alumnes, voluntaris, aprenents i representants d'algunes entitats col·laboradores del VxL.

A l'inici de l'acte han pres la paraula els veritables protagonistes de la cloenda: els alumnes dels cursos i les parelles lingüístiques. En primer lloc, els alumnes han explicat què els ha aportat el curs de català i, en segon lloc, un voluntari i una aprenenta han fet la valoració de la seva experiència.

Després de les intervencions de Marc Piera i Anna Valero, ha començat l'espectacle Quan parles fas màgia. El mag Juanola, amb un estil fresc i desenfadat, ha sorprès el públic assistent amb els seus trucs.

L'acte ha finalitzat amb un petit refrigeri al pati de Cal Puigjaner.