Vés al contingut

Més de 40 persones a la cloenda dels cursos de català i del Voluntariat per la llengua de Vallirana

Un espectacle de màgia del Mag Juanola ha amenitzat l'acte
VALL_07_Cloenda_1718968656.jpg
21/06/2024
Molins de Rei

L'Oficina de Català de Vallirana, del Consorci per a la Normalització Lingüística, ha celebrat aquest 17 de juny l'acte de cloenda dels cursos de català i la 20a edició del Voluntariat per la llengua.

L'acte s'ha celebrat a la sala d'actes de la Masia de Can Batlle i ha comptat amb la presència de l'alcaldessa de Vallirana, Eva Martínez, el regidor de Cultura, Jordi Urrea, el director del Centre de Normalització Lingüística Ca n'Ametller, Marc Piera, i la tècnica de normalització lingüística, Montserrat Luque.

L'acte, al qual han assistit voluntaris, aprenents i alumnes, ha començat donant veu als autèntics protagonistes: els alumnes dels cursos de català i les parelles lingüístiques del Voluntariat per la llengua. Dos testimonis, una voluntària i una aprenenta i alhora alumnes, han explicat les seves vivències i emocions, com s'han sentit i què els ha aportat aquesta experiència.

Finalment, el colofó de l'acte ha estat l'espectacle de màgia del Mag Juanola, que ha deixat tots els assistents bocabadats amb uns trucs de màgia espectaculars.

La trobada ha acabat amb una foto de grup i un refrigeri per a tots els assistents, que ha servit d'espai distès per a la conversa, per a les emocions i la festa.