Vés al contingut

Cloenda de la II edició del Voluntariat per la llengua al Casal Cívic i Comunitari de Tortosa

Dues tardes a la setmana es realitzaven trobades de llengua i el Club de Lectura Fàcil
20240610 TOR Cloenda CCCTortosa (6)_1718104016.jpeg
11/06/2024

En el marc de les activitats del Voluntariat per la llengua (VxL) a les Terres de l'Ebre, el dilluns 10 de juny va tenir lloc la cloenda de la II edició del VxL al Casal Cívic, situat al barri de Ferreries, Tortosa, on s'havien fet les trobades de llengua i el Club de Lectura Fàcil dues tardes a la setmana, des del gener fins al juny del 2024, amb un grup d'usuàries de l'espai.

Coordinat des del VxL, el Club de Lectura Fàcil programa un llibre cada mes, que es deixa en préstec múltiple a les persones que el demanen, amb la col·laboració de la Biblioteca Marcel·lí Domingo, i se'n fa lectura en veu alta i tertúlia.

Al llarg dels mesos es van organitzar dues activitats socioculturals de coneixement de l'entorn: una ruta fluvial per l'Ebre amb el vaixell Lo Sirgador i una visita guiada a l'exposició de la catedral de Santa Maria.

A la cloenda, es va jugar al joc de memòria basat en la campanya "Català de proximitat", del Centre de Normalització Lingüística de les Terres de l'Ebre, i es va lliurar la bossa "Quan parles fas màgia" a les participants.