Vés al contingut

Sessió de presentació del Voluntariat per la llengua al centre de Sant Pere 1892

Una nova entitat col·laboradora del VxL
IMG_2614_1717683771.jpg
06/06/2024

Aquest dimecres 5 de juny, en el marc de la Setmana de l'Associacionisme, es va fer una sessió de presentació del programa Voluntariat per la llengua (VxL) al Centre Sant Pere 1892 adreçada a voluntaris, aprenents i persones vinculades a l'entitat.

La sessió, conduïda per Anna Valls de l'equip de VxL de Barcelona, va tenir el doble objectiu de presentar el programa i de donar a conèixer l'entitat col·laboradora Centre Sant Pere 1892.

La presidenta de l'entitat Mireia Siles va presentar el conglomerat d'activitats que ofereix el Centre de Sant Pere 1892: esbart dansaire, sardanes, coral, teatre, entre moltes altres.

Els assistents, a banda d'informar-se, també van poder fer un tast del voluntariat amb una primera pràctica que va servir per trencar el gel i prendre consciència del repte i les oportunitats que els ofereix el programa.

La presentació, organitzada per la delegació de Ciutat Vella i l'equip del VxL de Barcelona, tenia també la voluntat de donar a conèixer un dels futurs punts de trobada a la ciutat per a les parelles lingüístiques del programa.