Vés al contingut

Més de 35 persones la cloenda dels cursos i a la trobada de parelles lingüístiques de Corbera de Llobregat

L'acte ha donat veu als alumnes i a les parelles lingüístiques, que han compartit les seves experiències
CORB_10_cloenda_2024_1717667223.jpg
06/06/2024

L'Oficina de Català de Corbera de Llobregat, del Consorci per a la Normalització Lingüística, ha celebrat aquest mes de maig l'acte de cloenda dels cursos de català i la trobada de parelles lingüístiques del Voluntariat per la llengua.

L'acte s'ha celebrat a la sala de la Biblioteca Can Baró i ha comptat amb la presència de l'alcaldessa de Corbera de Llobregat, Rosa Boladeras, el regidor de Cultura, Marc Sanz, el director del Centre de Normalització Lingüística Ca n'Ametller, Marc Piera, la dinamitzadora del Voluntariat per la llengua, Meritxell Castellví i la tècnica de normalització lingüística, Cristina Carreras.

L'acte, al qual han assistit voluntaris, aprenents i alumnes, ha començat donant  veu als autèntics protagonistes: els alumnes dels cursos de català i les parelles lingüístiques del Voluntariat per la llengua. Quatre testimonis, dos voluntaris i dos aprenents i alhora alumnes, han explicat les seves vivències i emocions, com s'han sentit i què els ha aportat aquesta experiència.

La trobada ha acabat amb una foto de grup i un refrigeri per a tots els assistents, que ha servit d'espai distès per a la conversa, per a les emocions i la festa.