Vés al contingut

Alumnes de català de Sant Feliu de Codines fan pràctiques lingüístiques en establiments del poble

Els alumnes de català de nivell Bàsic 3 de Sant Feliu de Codines practiquen el català en comerços adherits al Voluntariat per la llengua
La Plaça_Margarita_1717581487.jpg
05/06/2024

Aquest trimestre (d'abril a juny) els alumnes del curs Bàsic 3 fan pràctiques lingüístiques en comerços de Sant Feliu de Codines. Aquesta activitat forma part del programa del curs i té l'objectiu de fomentar que els aprenents posin en pràctica els seus coneixements en un entorn real, com són les botigues del seu entorn.

Els comerços de Sant Feliu de Codines que hi participen són: Can Basté, Kukades, Josep Bosch Pastisseria, Capdevila Tecnologies, Macedònia, Papereria La Plaça, Forn del Racó, Can Turret, Sabateria Pas a pas, Can Garriga, Forn Ca la Susanna, el bar restaurant La Fonteta, i també la Biblioteca Joan Petit Aguilar.

Per fer la pràctica oral els alumnes, individualment, visiten tres comerços i s'adrecen als responsables en català per demanar-los informació sobre l'activitat que hi duen a terme o sobre algun dels productes que venen. Per la seva banda, els comerciants atenen els alumnes en català, encara que s'hi expressin amb dificultats, i prenen consciència del seu paper important en l'increment de l'ús del català.