Vés al contingut

Un final de curs màgic a Sant Andreu de la Barca

El mag Eduard Juanola fa que la cloenda dels cursos de català i del Voluntariat per la llengua sigui una trobada màgica
SAB_05_Cloenda_CCA_VxL_maig_2024_1716804598.jpeg
27/05/2024

Dijous 16 de maig el Servei Local de Català (SLC) de Sant Andreu de la Barca, del Consorci per a la Normalització Lingüística, ha celebrat la festa de cloenda dels cursos de català per a adults d'enguany i de la 22a edició de les parelles lingüístiques del Voluntariat per la llengua a la sala de conferències de les Escoles Velles. A l'acte hi han assistit l'alcalde, Marc Giribet, la regidora d'Educació, Anna Serra, la regidora de Serveis Socials i Salut Pública, Eunice Martín, la coordinadora d'Ensenyament del Centre de Normalització Lingüística Ca n'Ametller, Montserrat Guevara, la dinamitzadora del Voluntariat per la llengua del CNL Ca n'Ametller, Meritxell Castellví, la responsable del SLC, Rosa Monforte, i el tècnic de normalització lingüística, Àlex Mir.

L'acte ha comptat amb les paraules de dues alumnes del nivell Bàsic 3, Fátima González i Sharon Zapf, que han parlat en representació de tot l'alumnat, i de la parella lingüística formada per Isabel Vallverdú i Susana Freije, que ho han fet en representació del Voluntariat per la llengua.

A continuació hi ha hagut les intervencions de Montserrat Guevara i de Marc Giribet, que han donat pas a l'espectacle Quan parles fas màgia del mag Eduard Juanola, espectacle que ha deixat la setantena llarga d'espectadors que emplenaven la sala ben sorpresos i bocabadats.

Un acte, doncs, ben esperat de tothom que ha volgut agrair l'esforç de les persones que estan aprenent català i animar-les a continuar en la seva trajectòria d'aprenentatge.