Vés al contingut

El CNL del Maresme participa en el Maig Intercultural de Mataró

El VxL exprés, el tast de parelles lingüístiques, centrat en l'esport el tema d'enguany
IMG_20240515_110319_1715777166.jpg
15/05/2024

Els alumnes de Mataró se sumen als actes del Maig Intercultural que organitza l'Ajuntament de Mataró traient les classes al carrer. Hi han participat els alumnes de Bàsic 2 i Intermedi 3 de Mataró que fan classe el matí dels dilluns i els dimecres al centre de Can Noè 2, els quals han conversat durant una estona entre ells. S'hi han afegit voluntaris de Mataró i Arenys de Mar.

L'acte, organitzat per Voluntariat per la Llengua del Maresme, ha tingut lloc a la plaça de Rocafonda de Mataró i ha durat una hora. S'hi han fet una quinzena de parelles lingüístiques que, aprofitant que el tema escollit aquest any és "L'esport, facilitador i promotor", han parlat a partir d'imatges d'un esport. Les parelles s'anaven canviant cada deu minuts, cosa que ha ajudat a fer l'activitat més dinàmica.

Tots han valorat de manera molt positiva l'acte, perquè a banda de fer l'activitat programada, han pogut compartir experiències com a aprenents de català i fer-ho de manera normal en aquesta llengua en un ambient distès.

El Maig Intercultural el formen un conjunt d'activitats programades per celebrar el Dia Internacional de la Diversitat Cultural, que és el 21 de maig.