Vés al contingut

El Servei Local de Català de Granollers consolida la participació a la fira JugarxJugar de l'Ascensió

El Paraulògic i la Queta gegant van aplegar parelles lingüístiques, alumnes i visitants a la fira
0_jugar_web_1715844012.png
14/05/2024

La tarda del divendres 10 de maig es va encetar a la fira JugarxJugar amb la presentació, a la sala d'actes de la Biblioteca Roca Umbert, d’una vintena de jocs de taula creats els anys 2023 i 2024 per part d’editors participants en la fira. La presentació va ser a càrrec de Toni Serradesanferm, director de la fira JugarxJugar i promotor d’aquesta iniciativa per difondre el joc en català, i Pietat Sanjuán, directora del Centre de Normalització Lingüística del Vallès Oriental.

Tot seguit, a la nau Dents de Serra de Roca Umbert, el Servei Local de Català de Granollers va muntar-hi un estand amb difusió del programa Totjoc, mostra de jocs en català i un Paraulògic gegant creat especialment per part de l’equip de VilaWeb i Rodamots. Les persones que ho volien podien jugar-hi escrivint les respostes en un paper o virtualment escanejant un codi QR, a través del qual també van poder-hi continuar jugant durant la resta de dies de la fira.

Les fires i festes de l’Ascensió són una activitat emblemàtica de Granollers on el Servei Local de Granollers és present per tercera vegada. Anteriorment, ja havia participat en les fires Jugatú i havia establert col·laboracions per fer tallers de joc de taula en català amb comerços vinculats amb el joc a la ciutat, com la botiga Homoludicus.