Vés al contingut

'Escola Sant Gervasi i el Club Esportiu Escola Sant Gervasi s'adhereixen al Voluntariat per la llengua

L’Escola Sant Gervasi renova la seva adhesió i el Club Esportiu Escola Sant Gervasi s’adhereix al programa VxL
Còpia de Fotos destacats web notícies(4)_1715775190.png
14/05/2024

Cada vegada més entitats i empreses se sumen al Voluntariat per la Llengua (VxL), el projecte de referència del Consorci per a la Normalització Lingüística (CPNL), en què es fomenta l'aprenentatge de la llengua catalana a través de la pràctica.

L’Escola Sant Gervasi renova la seva adhesió per a dos anys més i el Club Esportiu Escola Sant Gervasi s’incorpora al programa.

Amb la signatura de l'acord d'adhesió al Voluntariat per la llengua, aquests organismes manifesten el seu suport a la llengua catalana i al programa de parelles lingüístiques.

  

Les entitats i ens que participen en el Voluntariat per la llengua (VxL) formen part, sense cap cost, d'una àmplia xarxa d'entitats, empreses i establiments que donen suport i col·laboren activament en el programa.

Les entitats i les empreses poden participar en el VxL de diverses maneres: difonent el programa, sent Punt d'inscripció o Punt de Trobada del VxL, aportant persones voluntàries i aprenentes, constituint parelles lingüístiques, afegint-se com a punt de referència de pràctiques lingüístiques, oferint les seves activitats als participants o usuaris, o col·laborant puntualment en l'organització d'activitats conjuntament amb els CPNL. Ofereixen espais i activitats perquè les persones usuàries practiquin el català.

Qualsevol entitat o empresa que tingui el català com a llengua habitual en les activitats pròpies i en l'atenció personalitzada pot ser col·laboradora de VxL. T’hi afegeixes?