Vés al contingut

Ortopèdia Baix Montseny, ISI Celoni i Beauty Dogs renoven l'adhesió del Voluntariat per la llengua

Aquests comerços de Sant Celoni continuen donant suport al programa
ISICeloni_1711109414.jpeg
22/03/2024

Els establiments de Sant Celoni continuen demostrant el seu compromís amb el Voluntariat per la llengua. En aquesta ocasió, Ortopèdia Baix Montseny, IsiCeloni – Institut de Salut Integral i Beauty Dogs han tornat a signar l’adhesió que els acredita com a col·laboradors del programa. D’aquesta manera aquests comerços es comprometen a atendre els clients d'entrada en català i a ajudar a practicar-lo a les persones que l'estan aprenent.

El Voluntariat per la llengua és un programa per practicar català a través de la conversa impulsat per la Secretaria de Política Lingüística del Departament de Cultura i gestionat territorialment pel Consorci per a la Normalització Lingüística (CPNL). Pel que fa als comerços, poden convertir-se en establiments col·laboradors per donar suport al programa i col·laborar en la tasca d'ajudar les persones aprenents a guanyar seguretat i fluïdesa al parlar en català. Aquesta tasca és molt important per contribuir que aquestes persones puguin parlar català en el seu dia a dia, fora de l'aula.

Els comerços adherits

Ortopèdia Baix Montseny és un establiment situat a la pl. Mercè Rodoreda, 1. Ofereixen productes ortopèdics i de rehabilitació i tenen una àmplia gamma de serveis d’assessorament i acompanyament en aquest àmbit.

IsiCeloni – Institut de Salut Integral és un centre especialitzat en teràpies naturals i convencionals, amb una visió integral de la salut. Es troba a la carretera Vella, 121.

Beauty Dogs és una perruqueria i centre d'estètica canina. Amb un servei d’ozonoteràpia per a problemes dermatològics. Aquesta botiga està al carrer Doctor Trueta, 16.