Vés al contingut

Més renovacions d'establiments del Voluntariat per la llengua a Sant Celoni

Assessorament Empresarial Galmar, Immobiliària E. Cardelús i Tot Color reiteren el seu suport
AE Galmar_1709896137.jpeg
08/03/2024

Aquests últims dies s’han renovat més adhesions d’establiments de Sant Celoni per al programa Voluntariat per la llengua. En aquesta ocasió han estat Assessorament Empresarial Galmar, Immobiliària E. Cardelús i Tot Color, que en formen part, el primer, des del 2015, i els altres dos, des del 2017. Amb aquesta llarga trajectòria de relació aquests comerços es comprometen a atendre els clients d'entrada en català i a ajudar a practicar-lo a les persones que l'estan aprenent.

El Voluntariat per la llengua és un programa per practicar català a través de la conversa impulsat per la Secretaria de Política Lingüística del Departament de Cultura i gestionat territorialment pel Consorci per a la Normalització Lingüística (CPNL). Pel que fa als comerços, poden convertir-se en establiments col·laboradors per donar suport al programa i col·laborar en la tasca d'ajudar les persones aprenents a guanyar seguretat i fluïdesa al parlar en català. Aquesta tasca és molt important per contribuir que aquestes persones puguin parlar català en el seu dia a dia, fora de l'aula.

Els comerços adherits

Assessorament Empresarial Galmar ofereix serveis d'assessorament i gestió per a particulars i empreses. Actualment, es troben al carrer Joaquim Sagnier, 6B.

Immobiliària E. Cardelús és un establiment de serveis immobiliaris, de la compra, venda, lloguer… d'immobles a la gestió de comunitats de veïns i assegurances. Estan situats al carrer Bruc, 1.

Tot Color és una botiga de reparació i venda d’ordinadors, impressores i accessoris, com tintes i tòners per a impressores. Són a la carretera Vella, 27, local 2.