Vés al contingut

L'Exposició "Quan parles fas màgia" arriba al Mercat Municipal de Mollet

Podeu visitar l’exposició tot el mes de març en l’horari del Mercat
VxL_1709275551.png
01/03/2024

L'exposició "Quan parles fas màgia" forma part de la campanya del Voluntariat per la llengua (VxL), que vol animar les persones a afegir-se a aquest programa d'enriquiment lingüístic, cultural i personal que no ha parat de créixer des de la seva creació, el 2003. I ho vol fer a partir de la metàfora de la màgia.

"Quan parles fas màgia" focalitza l'atenció en un aspecte clau del programa: la capacitat per fer créixer el català a través de la conversa i transformar la vida de les persones que hi participen a partir de la llengua.

Voluntariat per la llengua és un programa de la Secretaria de Política Lingüística, gestionat territorialment pel Consorci per a la Normalització Lingüística. Facilita la conversa en català a persones amb coneixements bàsics de la llengua que necessiten practicar-la per adquirir fluïdesa (aprenents) amb persones que la parlen (voluntaris).

L’Espai del Mercat és, també, punt de trobada de les parelles lingüístiques. D’aquí la taula i les cadires.

Les persones interessades a participar en el Voluntariat per la llengua poden inscriure’s directament al web o també poden adreçar-se al Servei de Català de Mollet (carrer del Comte d’Urgell, 26, telèfon 935 701 992, mollet@cpnl.cat).

Fes créixer el català a través de la màgia de la conversa. I tu, ja ets VxL?

Aquesta actuació s'emmarca en el Pla Ofercat de Mollet del Vallès 2023 i és una activitat coorganitzada per l'Ajuntament de Mollet, el Mercat Municipal de Mollet i el Consorci per a la Normalització Lingüística, mitjançant el Servei Local de Català de Mollet el Vallès (CNL Vallès Oriental) i vol contribuir a fomentar l'ús del català en el comerç.