Vés al contingut

Comença a Calonge i Sant Antoni una nova edició del Taller de conversa en català

Un voluntari lingüístic condueix les sessions
image1_1700488696.jpeg
17/11/2023

El divendres, 17 de novembre, va començar una nova edició del Taller de conversa en català, adreçat a persones que volen millorar el català parlat.

Les sessions tenen 1 h de durada i es duen a terme cada divendres fins al 16 de febrer a la Biblioteca Pere Caner del municipi.  Així, durant 10 setmanes un voluntari lingüístic i 8 aprenentes es trobaran per conversar en català sobre temes diversos: personatges, esports, habitatges, música...  

L'Oficina de Català de Calonge i Sant Antoni organitza periòdicament aquesta activitat vinculada al Voluntariat per la llengua. 

Aquest programa té com a objectiu fer practicar el català a través de la conversa i es basa en la creació de parelles lingüístiques formades per una persona voluntària, que parla català fluidament, i un aprenent o aprenenta, que en té coneixements bàsics i vol adquirir fluïdesa.

La Secretaria de Política Lingüística del Departament de Cultura impulsa el Voluntariat per la llengua i el Consorci per a la Normalització Lingüística el gestiona territorialment.