Vés al contingut

Un centenar de persones celebren els 20 anys del Voluntariat per la llengua, al CNL de l’Alt Penedès i el Garraf

El mag Juanola va omplir de màgia el local del Foment Vilanoví, entitat adherida al VxL on es va fer la celebració
20231110_Festa 20 anys VxL_VG_39_1700043483.jpg
15/11/2023

Un centenar de persones van omplir la sala d'actes del Foment Vilanoví, de Vilanova i la Geltrú, per celebrar els 20 anys del programa Voluntariat per la llengua (VxL). La celebració va comptar amb la màgia del mag Eduard Juanola i dels assistents, entre els quals hi havia voluntaris, aprenents, representants d'establiments col·laboradors i entitats adherides al VxL i personal del CNL.

Reconeixement

Tot just entrar al vestíbul de la sala d'actes del Foment Vilanoví, els assistents rebien l'obsequi d'una bossa i una llibreta del programa i es podien fotografiar en un fotoreclam, i ja dins la sala recordaven els 20 anys del VxL a l'Alt Penedès i el Garraf veient una presentació de fotografies de tot aquest temps feta expressament per a l'ocasió.

Abans de l'actuació del mag, el president del Foment Vilanoví, Enric Ferrer, va donar la benvinguda als assistents i el director del CNL de l'Alt Penedès i el Garraf, Biel Senabre, també s'hi va dirigir per dir que l'acte era un reconeixement a totes les persones que han col·laborat en el VxL durant dues dècades i va agrair a tothom la dedicació que hi ha tingut. A continuació, les dues dinamitzadores del programa, Queti Vinyals (Garraf) i Gemma Garcia (Alt Penedès), van glossar les virtuts i les emocions del VxL i van destacar i agrair la imprescindible i entusiasta implicació de voluntaris, aprenents, establiments col·laboradors i entitats adherides (en podeu llegir la intervenció clicant aquí).

Màgia

Tot seguit, "el mag del Voluntariat per la llengua", Eduard Juanola, va desplegar a l'escenari tota mena de trucs i habilitats que van deixar bocabadats els assistents, que van seguir amb atenció els diferents números de l'espectacle, i alguns hi van prendre part i tot.

Per acabar, tothom va brindar amb una copa de cava pel Voluntariat per la llengua, pels vint anys passats i pel futur del programa.