Vés al contingut

Presentació i taller pràctic de conversa amb alumnat de l'Institut de Tecnificació Esportiva d'Amposta

Es va explicar el programa Voluntariat per la llengua als estudiants
20231109 AMP Taller2 (1)_1699605025.jpg
10/11/2023

Dintre de les activitats per promoure la creació de parelles lingüístiques als instituts, dijous 9 de novembre, a les 11.00 h, la dinamitzadora del programa a les Terres de l’Ebre va portar a terme la presentació del Voluntariat per la llengua (VxL ) i un taller pràctic de conversa amb els futurs participants de l'Institut de Tecnificació Esportiva d'Amposta.

D'acord amb els professors de català del centre, Núria Reverté i Albert Mestre, la sessió es va realitzar dintre de l'horari de l'assignatura de català. Hi va haver diferents grups i parelles formats per aprenents (nous alumnes no catalanoparlants) i voluntaris (alumnes catalanoparlants). Hi van assistir 25 estudiants i els 2 professors, que van mostrar la seua satisfacció per la participació activa de l'alumnat al taller.

Els alumnes van visionar el vídeo 10 cites. Sona i Renata, que mostrava una trobada d'una parella de joves del VxL i, en acabat, se'ls va facilitar repertoris de conversa inicial en dos nivells, avançat o debutant. Finalment, van encetar la conversa guiada amb el material lliurat per la dinamitzadora i van conversar de manera distesa.