Vés al contingut

Cloenda dels cursos de català i de la 21a edició del Voluntariat per la llengua a Sant Andreu de la Barca

Una cinquantena de persones assisteixen a la cloenda que ha comptat amb la col·laboració de Diables de Sant Andreu de la Barca
SAB_06_Cloenda (2)_1688649618.jpg
06/07/2023

Dijous, 29 de juny, el Servei Local de Català (SLC) de Sant Andreu de la Barca, del Consorci per a la  Normalització Lingüística ha celebrat a la sala de conferències de les Escoles Velles la cloenda dels cursos de català per a adults 2022-2023 i de les parelles lingüístiques de la 21a edició del Voluntariat per la llengua.

L'acte ha comptat amb la presència dels regidors Andreu Mitjans i Anna Serra, el director del Centre de Normalització Lingüística Ca n'Ametller, Marc Piera, i els tècnics de normalització lingüística, Francesc Carnicer i Rosa Monforte.

Hi ha hagut la intervenció de diversos alumnes i també d'una parella lingüística que han donat el seu testimoni personal i han explicat les seves vivències com a alumnes o com a parelles lingüístiques.

Un acte emotiu que ha tingut com a colofó festiu l'actuació al pati de l'edifici de les Escoles Velles del grup de percussió de la Colla de Diables, entitat adherida recentment com a col·laboradora del programa del Voluntariat per la llengua.