Vés al contingut

Nous establiments "amics" del Voluntariat per la llengua. Continuen les adhesions a Montornès del Vallès

Els nous comerços que s’han adherit al programa del Voluntariat per la llengua són el Frankfurt Vélez II, Cal forner i Mapfre Assegurances Montornès. Aquests establiments havien estat col·laboradors abans de 2020 i per tant els hem tornat a visitar per refer vincles i ampliar la xarxa d’espais d’ús de la llengua.
Montornes_1687867441.jpg
31/05/2023

El Frankfurt Vélez, Cal Forner i Mapfre Assegurances han signat l'adhesió de col·laboració amb el Voluntariat per la llengua i acolliran alumnes que aprenen català per fer-hi pràctiques lingüístiques i també les parelles lingüístiques que vulguin practicar.

Els establiments col·laboradors atenen en català i així poden ajudar a practicar-lo a tothom que l'estigui estudiant o que, tot i no ser alumne de cap curs del CPNL, vulgui millorar la seva fluïdesa i perdre la vergonya a usar el català en públic. Són una gran ajuda per a totes aquelles persones que volen millorar el català utilitzant-lo en un entorn real.

Arreu de Catalunya els establiments col·laboradors són gairebé 5.000, n'hi ha de tot tipus: bars, restaurants, botigues de roba, sabateries, centres d'estètica, etc. Les adreces de tots els establiments participants en el VxL es poden consultar per municipis en aquest enllaç Establiments col·laboradors.