Vés al contingut

A poc a poc i bona lletra! A Montornès cinc comerços renoven l'adhesió al Voluntariat

Cinc comerços han renovat l’adhesió al Voluntariat per la llengua aquests darrers dies
3 establiments_1683285624.jpg
05/05/2023

Ara sí que podem dir que la normalitat ha retornat de debò als carrers i ho notem en aquests petits detalls: tenim ganes de veure'ns i de retrobar-nos. El contacte amb aquests comerços, i per tant les adhesions, es remuntava a abans de la pandèmia, així doncs, calia fer-los una visita. Hem estat molt contents de retrobar-nos.

A Montornès de mica en mica tornem a visitar comerços i renovem les adhesions al Voluntariat per la llengua. En en aquesta ocasió els comerços són:

  • LA GADITANA, menjars preparats, a l’avinguda de l’11 de setembre
  • RG BIKE, venda i reparació de bicicletes, al carrer Jaume Balmes, 1
  • SIMEKY, roba i complements, a la plaça de la Font, 1
  • JAMONES TRESCASTRO, pernils i productes d’alimentació, al carrer Major, 45
  • CRISOL MONTORNÈS, joieria, al carrer Major, 43

Ens fa molta il·lusió haver reprès el contacte amb tots aquests comerços. Els alumnes dels cursos i els participants en el Voluntariat per la llengua sumen nous establiments a la llista de comerços on poder fer pràctiques lingüístiques. A Montornès comptem ja amb comerços molt diversos que permeten als aprenents parlar de temes molt variats: menjar, moda, joies, esport...

A Catalunya són ja més de 5.000 comerços amics del Voluntariat: bars, restaurants, sabateries, botigues de roba, etc. Una gran varietat d'establiments adherits on, a més de parlar en català als aprenents i alumnes, també els ajuden practicar la llengua en un entorn real.