Esteu aquí

Es posa en marxa una nova edició del VxL a Vila-seca

Subscripció al RSS
Subscribeix-te a les Noticies
09/11/2018 - OC de Vila-seca

La nova edició del Voluntariat per la llengua a Vila-seca es va presentar la tarda del 7 d'octubre a la sala d'actes de l'Oficina de Català de Vila-seca, amb la participació de vint-i-una  parelles lingüístiques.

A l'acte hi va assistir la regidora de formació de l'Ajuntament de Vila-seca, Àngels Poblet, que participa com a voluntària en el programa. Al llarg de la presentació es va fer el lliurament del material a les parelles lingüístiques. Voluntaris i aprenents van el quadern dedicat Pompeu Fabra, de la col·lecció "parlem tu i jo", que té la finalitat de reforçar l'aprenentatge i l'ús de la llengua a través de la lectura. A més, se'ls va indicar com podien participar a través de les pàgines de Facebook (Voluntariat per la llengua Tarragona i CNL Tarragona) i Twitter (CNL Tarragona) en les activitats que promou el CNL de Tarragona.

Les vint-i-una parelles participants al programa estan formades amb aprenents de països com Xile, Brasil, Colòmbia, Ucraïna i de la resta de l'Estat espanyol. En aquesta primera edició hi intervenen també establiments col·laboradors del poble.

separador

separador

Ja som 130.000 parelles 
i continuem creixent!