Esteu aquí

Els 5 centres cívics de Granollers, nous Punts d’Inscripció del Voluntariat per la llengua

Subscripció al RSS
Subscribeix-te a les Noticies
31/10/2018 - SLC de Granollers

El Voluntariat per la llengua amplia així el nombre de punts d'informació i d'inscripció per donar a conèixer el programa arreu de Catalunya.

Els centres cívics de Granollers són espais per a tothom on formar-se, trobar-se amb altres persones, compartir interessos, i moltes altres activitats. Ofereixen serveis diversos a la ciutadania: informació i acollida, assessorament a grups i associacions, cessió i lloguer d'espais, punts d'accés públic a Internet, servis socials, bar i cafeteria, sales d'exposicions i espais de relació.

Els 5 equipaments es troben estructurats en xarxa per tal d'afavorir que l'activitat de cadascun d'ells tingui en compte l'activitat dels altres, i això les complementi i les reforci.

Les persones que vulguin formar part del VxL, com a aprenentes o com a voluntàries, hi trobaran tota la informació i podran omplir les fitxes d'inscripció que hi haurà als vestíbuls dels centre cívics.

Voluntariat per la llengua es basa en la creació de parelles lingüístiques formades per un voluntari, que parla català fluidament, i un aprenent, que en té coneixements bàsics i vol adquirir fluïdesa, que es troben una hora a la setmana per conversar en català a l'hora i el lloc que convenen. Alhora, ofereix als participants la possibilitat de conèixer tant el territori com la cultura o la societat del país on viuen.

Centre Cívic Can Bassa (pl. de Joan Oliver, 1)

Centre Cívic Can Gili (camí Vell de Lliçà d'Amunt, 1)

Centre Cívic Palou (passeig del Doctor Fàbregas, s/n)

Centre Cívic Jaume Oller (c. Mare de Déu de Montserrat, 47)

Centre Cívic Nord (c. del Lledoner, 6)

separador

separador

Ja som 130.000 parelles 
i continuem creixent!