Esteu aquí

Sis nous establiments col·laboradors del VxL a Falset

Subscripció al RSS
Subscribeix-te a les Noticies
30/07/2018 - CNL de l'Àrea de Reus Miquel Ventura

Amb aquests ja són 39 els establiments de Falset que formen part del programa i 46 en total a la comarca del Priorat.

Durant el mes de juliol sis nous establiments de Falset: Cafeteria Àgora, La Floristeria, Moto Dacer, Priorat Natur, Pellejà Perruquers i Forn Jordi s'han sumat a la xarxa de comerços del municipi adherits al Voluntariat per la llengua. 

A més a més, set establiments col·laboradors: Pastisseria López, Carnisseries Miró, El Llapis, Ferreteria Martí, Tallers Galceran, Peixateria del Pont i Farmàcia Compte han renovat el seu compromís d'atendre en català els aprenents que formen part de les parelles lingüístiques i l'alumnat dels cursos organitzats pel Servei Comarcal de Català del Priorat.

El Voluntariat per la llengua té per objectiu fomentar l’ús del català i que aquelles persones que el parlen una mica i que volen millorar-lo puguin disposar d'espais reals per practicar la llengua en un ambient agradable i distès, i això és el que garanteixen els establiments compromesos amb el programa.

Està prevista que a partir de l'octubre s'organitzi una nova edició del programa al municipi, així que tant les persones que vulguin formar part d'una parella lingüística com els establiments que vulguin col·laborar-hi poden demanar informació o inscriure's al Servei Comarcal de Català del Priorat (pl. de la Quartera, 1), al 977 83 19 83 o a priorat@cpnl.cat

 

separador

separador

Ja som 130.000 parelles 
i continuem creixent!