Esteu aquí

L’Esportiu de Llinars, nou punt d’inscripció del Voluntariat per la llengua

Subscripció al RSS
Subscribeix-te a les Noticies
11/07/2018 - SCC del Vallès Oriental

El Voluntariat per la llengua amplia així el nombre de punts d’informació i d’inscripció per donar a conèixer el programa arreu de Catalunya.

L’Esportiu de Llinars, del grup Claror, se suma a les entitats col·laboradores del Voluntariat per la llengua gràcies al projecte ‘Claror en català’, foment de l’ús del català amb el Voluntariat per la llengua.

El Complex Esportiu de Llinars té com a principal objectiu la potenciació, promoció i ensenyament de l’esport en les seves diferents formes.  Aquest complex ofereix sales de fitness, pistes de tennis i pàdel, piscina, spa, solàrium, bar, cafeteria i espai de benestar i salut. Ara, a més, amplia la seva oferta amb el projecte ‘Claror en català’, fomentant l’ús del català entre associats i treballadors.

Les persones que vulguin formar part del VxL, com a aprenentes o com a voluntàries, hi trobaran tota la informació i podran omplir les fitxes d'inscripció que hi ha a la recepció del complex esportiu.

Voluntariat per la llengua es basa en la creació de parelles lingüístiques formades per un voluntari, que parla català fluidament, i un aprenent, que en té coneixements bàsics i vol adquirir fluïdesa, que es troben una hora a la setmana per conversar en català a l'hora i el lloc que convenen. Alhora, ofereix als participants la possibilitat de conèixer tant el territori com la cultura o la societat del país on viuen.

separador

separador

Ja som 130.000 parelles 
i continuem creixent!