Esteu aquí

Explicar el vxl perquè hi participi tothom: el Roberto i l’Alícia, parella lingüística de Tordera

Subscripció al RSS
Subscribeix-te a les Noticies
15/05/2018 - CNL del Maresme

El Roberto Rivas fa un curs de català a l’Oficina de Català de Tordera. I, des de fa cinc mesos, participa en una parella lingüística, amb l’Alícia Pujol, la seva voluntària.

El Roberto, procedent de l’Argentina, explica que fa 12 anys que va arribar a Catalunya, però el català no se li havia fet necessari, perquè viatjava molt  per feina i era poc per aquí.

Ara, reconeix que li costa parlar-lo, però també afirma que té ganes de fer aquest esforç, i s’hi ha  posat de ple: el curs de català, la parella lingüística i escoltar les notícies i mirar la televisió en català.

L’Alícia diu que està contenta quan algú vol aprendre el català, per això es va apuntar a fer de voluntària lingüística, per ajudar a qui ho vol fer. Explica que és fàcil trobar temes per fer aquesta hora setmanal de conversa que tenen per compromís les parelles lingüístiques.

Tots dos havien de participar en directe en un programa de Ràdio Tordera per Sant Jordi, però al final no van poder fer-ho, per això van enregistrar el que ja s’havien preparat una mica, per explicar com funciona el  programa, i animar la gent de Tordera a participar-hi.

Escolteu l'enregistrament que van fer explicant la seva experiència:

 

separador

separador

Ja som 130.000 parelles 
i continuem creixent!