Esteu aquí

6 establiments VxL de la Llagosta, amb les pràctiques lingüístiques

Subscripció al RSS
Subscribeix-te a les Noticies
15/05/2018 - OC de La Llagosta

Els alumnes de català de Bàsic 3 fan pràctiques lingüístiques als establiments de la Llagosta

Del 14 al 24 de maig, alumnes del nivell bàsic 3 faran una pràctica lingüística als comerços  adherits al Voluntariat per la llengua.

Per fer la pràctica oral els alumnes, individualment, visitaran tres comerços i s'adreçaran als responsables en català per demanar-los informació sobre l'activitat que hi duen a terme o sobre algun dels productes que venen. Els comerços per la seva banda atendran els alumnes en català, encara que s'hi expressin amb dificultats. Al mateix temps, la professora en farà un seguiment comentant a classe les visites als comerços i assessorant els alumnes en funció de les situacions que es vagin trobant.

Les pràctiques lingüístiques representen per als alumnes de B3 un pont entre l'aprenentatge formal a l'aula i la pràctica sense professor fora de l'aula. Són, doncs, una oportunitat més per parlar en català en situacions reals amb el suport del que s'ha après a classe.

L'objectiu del Consorci per a la Normalització Lingüística és promoure el coneixement i fomentar l'ús de la llengua catalana en tots els àmbits socioeconòmics de Catalunya. La col·laboració que els comerços ens presten és molt important, perquè gràcies a ells centenars de persones milloren els seus coneixements de català.

Els comerços col·laboradors de la Llagosta són:

Cansaladeria Estebe, Farmàcia Botet, Casa de la Natura, Areamania, Forn Ribas i Trikijocs.

Moltes gràcies per la vostra col·laboració!

separador

separador

Ja som 130.000 parelles 
i continuem creixent!