Esteu aquí

El CNL Tarragona i La Via T engeguen un concurs lingüístic per Sant Jordi

Subscripció al RSS
Subscribeix-te a les Noticies
11/04/2018 - SLC de Tarragona

«Per Sant Jordi, remenem paraules» és una gimcana lingüística sobre frases fetes als aparadors de trenta comerços de l'associació La Via T de Tarragona. Aquesta activitat compta amb el suport del Voluntariat per la llengua de Tarragona.

Per animar la primavera literària i la festa de Sant Jordi, el CNL de Tarragona i l'associació de comerciants la Via T presentem un concurs obert a tota la població en forma de gimcana lingüística, «Per Sant Jordi, remenem paraules», en el qual participen activament una trentena d'establiments comercials associats a la Via T, destinat a tota la població

La dinàmica del joc és senzilla: els comerços participants exhibeixen al seu aparador un cartell del concurs amb una frase feta i tres possibles respostes. El concursant ha de marcar la correcta a la butlleta de participació que trobarà a les mateixes botigues o se la podrà baixar des del web de la Via T o del CNL de Tarragona.

Hi ha trenta frases diferents i cal respondre-les totes (és l'esperit de la gimcana!); les butlletes es dipositaran a les urnes habilitades a la seu del Patronat de Turisme de la Rambla Nova i a la del CNL de Tarragona, a la plaça Imperial Tàrraco.

La durada del concurs és des del 9 al 23 d'abril (diada de Sant Jordi) i el lliurament de premis es farà el divendres 27 d'abril (diada de la Mare de Déu de Montserrat). Entre els concursants que hagin encertat totes les respostes se sortejarà tres lots, consistents en: una selecció de llibres + un roser de pitiminí + vals descompte de Via T per valor de 60 €.

separador

separador

Ja som 130.000 parelles 
i continuem creixent!