Esteu aquí

D'entre els katalonskis que coneixerem a a partir d'avui a TV3 hi haurà un aprenent japonès del VxL

Subscripció al RSS
Subscribeix-te a les Noticies
12/04/2018

Avui s'estrena a TV3 el programa Katalonski, una sèrie de 13 capítols de 50 minuts de durada que s'emetrà tots els dijous a partir de les 22.35 h. Els katalonskis són gent que ha après català anant a les classes que es fan a universitats de tot el món (Institut Ramon Llull), als casals catalans i també per Internet (web Parla.cat). A cada episodi viatjarem a un país diferent, de manera que descobrirem on viuen i com són aquests aprenents i apassionats de Catalunya.

Cada entrega combinarà 5 o 6 personatges (d'entre els quals, hi haurà un participant en la modalitat virtual del Voluntariat per la llengua que practica el català des del Japó amb la seva parella lingüística), alternant-ne les històries. A la part final d’alguns capítols, un dels protagonistes viatjarà a Catalunya per viure-hi un instant emotiu.

Katalonski és una producció de Televisió de Catalunya en coproducció amb Broadcaster Audiovisual Services i La Lupa Produccions, amb el suport i la col·laboracio de la Direcció General de Política Lingüística del Departament de Cultura i el Departament d'Afers i Relacions Institucionals i Exteriors i Transparència.

separador

separador

Ja som 130.000 parelles 
i continuem creixent!