Esteu aquí

Joc de Sant Jordi i commemoració de l’Any Pedrolo a Gavà

Subscripció al RSS
Subscribeix-te a les Noticies
09/04/2018 - SLC de Gavà
Hora:
10:00
Lloc:
Gavà

 

Aquest any el Servei Local de Català de Gavà i la Biblioteca Josep Soler Vidal commemorem conjuntament el centenari del naixement de Manuel de Pedrolo i per celebrar-ho us proposem un joc de Sant Jordi.

Instruccions:

1. Per participar en el joc cal fer servir una tauleta interactiva que s'ha de demanar al personal de la Biblioteca, al taulell de préstec.

2. Cada participant s'ha d'identificar a la tauleta amb un nom i el carnet de la Biblioteca a fi de quedar registrat a la relació de puntuacions. 

3. El joc consta de 6 preguntes. Per ajudar a encertar-les hi ha un màxim de 5 pistes per pregunta. Les pistes tenen un valor de 40, 30, 20, 10 i 0 punts. A mesura que es fan servir més pistes, aquestes van perdent valor de puntuació.

4. Es podrà participar en el joc del 9 al 23 d'abril en l'horari d'apertura de la Biblioteca.

5. Per participar en aquest joc cal tenir carnet vigent d'usuari de les biblioteques de la Diputació de Barcelona i ser més gran de 16 anys.

Mentre duri el joc, i per poder respondre les preguntes plantejades, la biblioteca habilitarà un espai amb les obres de Manuel de Pedrolo necessàries per consultar.

Premis: entrades dobles par al Cine Club de l'Espai Maragall per a les 10 millors puntuacions.

Més informació:

Biblioteca Josep Soler Vidal

Pl. de Jaume Balmes, s/n

93 263 92 30

 

separador

separador

Ja som 130.000 parelles 
i continuem creixent!