Esteu aquí

Participants en el Vxl i alumnat assisteixen a un partit d'hoquei del Reus Deportiu

Subscripció al RSS
Subscribeix-te a les Noticies
14/03/2018 - CNL de l'Àrea de Reus Miquel Ventura

Dimarts al vespre un grup d'unes vint persones format per participants en el Voluntariat per la llengua i alumnat del Centre de Normalització Lingüística de l’Àrea de Reus va assistir de públic al partit d’hoquei que el Reus Deportiu va jugar contra el Caldes en aquesta jornada intersetmanal de l’OK Lliga.

Els assistents, convidats pel club, van poder gaudir de l’ambient del partit i del gran nombre de gols que va marcar l’equip amfitrió, que va guanyar per 10 a 3. A més, en acabar el partit van poder accedir a la pista del Palau d’Esports i van conèixer les dues parelles lingüístiques formades per jugadors del club: d’una banda, els porters del primer equip, Càndid Ballart (voluntari) i Juanjo Matilla (aprenent), i de l’altra les jugadores Laia Salicrú (voluntària) i Miriam de la Fuente (que a més d’aprenenta és alumna dels cursos de català de Reus).

El Reus Deportiu és una entitat col·laboradora amb el Voluntariat per la llengua i aquesta activitat s’emmarca en l’acord de col·laboració que el CNL té amb el club per estendre l’ús social de la llengua catalana en l’àmbit de l’esport.

Els participants en el Voluntariat per la llengua tenen la matrícula gratuïta si es fan socis del club i l’entrada gratuïta a totes les instal·lacions una vegada al mes. A més, l’alumnat i els participants en el Vxl del CNL de Reus tenen un 2x1 en tots els partits d’hoquei.

 

separador

separador

Ja som 130.000 parelles 
i continuem creixent!