Esteu aquí

Presentació del VxL a tots els cursos de català de Granollers

Subscripció al RSS
Subscribeix-te a les Noticies
14/03/2018 - SLC de Granollers

23 noves fitxes d'aprenents, un gran èxit!

El 6 i 7 de març es va presentar el Voluntariat per la llengua a tots els alumnes de nivells bàsic, elemental, intermedi i suficiència de Granollers.

Primerament, Pietat Sanjuán, directora del CNL del Vallès Oriental, va fer la benvinguda i va encoratjar tots els assistents a continuar fent un bon ús del català, tant a dins com fora de les aules.

Tot seguit, Montse Crous, professora dels cursos de català i responsable del VxL a Granollers, va presentar el Voluntariat per la llengua, va explicar el procediment per a la inscripció i com es realitzaven les parelles lingüístiques.

I, Anna Codina, dinamitzadora del Voluntariat per la llengua del Vallès Oriental, va presentar uns vídeos de voluntaris i aprenents i va explicar l'exposició 'A dues veus' del CNL de l'Alt Penedès i Garraf, exposada al vestíbul del Servei de Català de Granollers. I, finalment, va donar pas a la part lúdica.

Per acabar, es van fer tres grups i tots els alumnes van poder jugar a l'Scrabble i al joc "Una nit l'home llop" en català. Una altra manera d'aprendre català.

Agraïm als 4 voluntaris de l'Scrabble el seu temps i dedicació per ensenyar a jugar a l'Scrabble durant aquestes sessions de presentació del Voluntariat per la llengua. Gràcies Jordi, Miguel, Sayaka i Teresa.

separador

separador

Ja som 130.000 parelles 
i continuem creixent!