Esteu aquí

A Montornès el Bar La bruixeta també se suma al Voluntariat per la llengua

Subscripció al RSS
Subscribeix-te a les Noticies
14/03/2018 - OC de Montornès del Vallès

La bruixeta és un local espaiós on les parelles lingüístiques, els alumnes i exalumnes es poden aplegar per fer tertúlia. És molt important que la xarxa de comerços que donen suport al Voluntariat per la llengua es vagi ampliant i que totes les persones que volen practicar la llengua tinguin espais amics on poder-ho fer.

Tots els comerços són necessaris a l'hora d'ajudar els nostres aprenents, però les catereries i els bars tenen un valor afegit, ja que són per excel·lència lloc de reunió, de trobada i de conversa. Que un nou bar o cafeteria s'adhereixi al Voluntariat per la llengua és sempre una molt bona notícia. Per tant, estem d'enhorabona perquè La bruixeta s'ha adherit al Voluntariat.

Els establiments, siguin del tipus que siguin, que s'adhereixen al Voluntariat es comprometen a facilitar, sempre que sigui possible, que els clients que estan aprenent català podran practicar la llengua, encara que la parlin amb dificultat. Per tal que els participants en el Voluntariat reconeguin a quins comerços  poden entrar i practicar el català, els establiments col·laboradors  tenen un adhesiu a l'entrada que els identifica. Com a novetat, tots els establiments adherits, a més de l'adhesiu, reben un diploma nominal que diu: 'Establiment adherit al programa Voluntariat per la llengua'. 

Esperem que La bruixeta esdevingui un local que sovintegin les parelles lingüístiques.

separador

separador

Ja som 130.000 parelles 
i continuem creixent!