Esteu aquí

2n TORN DE PARELLES LINGÜÍSTIQUES A L’INSTITUT BERNAT EL FERRER DE MOLINS DE REI I PRIMER AL LLUÍS DE REQUESENS

Subscripció al RSS
Subscribeix-te a les Noticies
14/03/2018 - SLC de Molins de Rei

El 22 de febrer passat va tenir lloc a l’Institut Bernat el Ferrer el segon torn de parelles lingüístiques entre companys del mateix centre acadèmic. Amb la col·laboració del Punt Jove municipal, els dos darrers mesos de l'any passat vam donar a conèixer aquest programa entre els joves de 4t d’ESO i de resultes de la xerrada van sortir 27 voluntaris i 9 aprenents que volien provar l’activitat. Com que hi havia tants voluntaris, vam creure convenient fer els torns de cinc hores per tal que, fins a final de curs, tots els voluntaris haguessin pogut participar en l’activitat. D’aquesta manera, els aprenents feien encara més hores de les previstes en el programa i s’acostumaven a la manera de parlar i fer de tres persones diferents, cosa que també suposa un avantatge afegit.

Acabat el primer torn, al febrer vam fer la presentació del segon, els vam repartir els temes de conversa perquè tinguessin un suport en cas de necessitar-lo i vam recordar el funcionament de l’activitat, amb la col·laboració dels companys que ja havien acabat l’activitat explicant com els havia funcionat a ells. Aquest torn acabarà el 13 d’abril i poc després està previst començar el tercer i últim torn d’aquest curs.

Paral·lelament, a l’Institut Lluís de Requesens, els professors van crear 7 parelles entre els seus alumnes i el 27 de febrer, el Punt Jove i el nostre Servei de Català els vam explicar amb detall en què consistia l’activitat i els vam donar els temes de conversa com a reforç. En aquest cas, aquestes parelles ja funcionaran fins a final d’aquest curs.

separador

separador

Ja som 130.000 parelles 
i continuem creixent!