Esteu aquí

Un joc de llengua per dinamitzar els establiments col·laboradors del VxL a Girona

Subscripció al RSS
Subscribeix-te a les Noticies
13/03/2018 - SLC de Girona

Des d'ahir està en marxa Endevina-la!, un joc de llengua que consta d'una sèrie de jeroglífics repartits entre els comerços que participen en el joc. L'enginy i el bon domini de la llengua ajudaran els concursants a endevinar les respostes.

El funcionament és senzill: cadascun dels 30 establiments col·laboradors tenen un cartell amb un jeroglífic en un lloc visible. Les persones que vulguin participar en el joc, hauran d'omplir una butlleta (que trobaran a cada establiment) amb la solució del jeroglífic i les seves dades i donar-la al responsable de l'establiment. Fins al 4 d'abril hi ha temps per intentar endevinar els 30 enigmes.

Entre les butlletes que hagin respost correctament se sortejaran dos premis, el dia 9 d'abril: 

- un val per a un sopar per a dues persones al König i dues entrades per als cinemes OCines (categoria majors de 14 anys).

- un lot de 3 llibres, gentilesa de Calmot Llibres (categoria menors de 14 anys).

El joc és una bona activitat per a les parelles lingüístiques, que poden aprofitar les trobades per respondre alguns dels jeroglífics. Endevina-la!, però, està obert a tota la ciutadania. L'objectiu és difondre la llengua entre la ciutadania i dur a terme una activitat que impliqui els establiments que col·laboren en el Voluntariat per la llengua.

Endevina-la! és una iniciativa sorgida del Centre de Normalització Lingüística del Vallès Oriental.

 

separador

separador

Ja som 130.000 parelles 
i continuem creixent!